İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ''Genç Üniversiteli Bursu'' kapsamında maddi açıdan zorluk çeken öğrencilere 15 bin liralık maddi yardım veriliyor. İBB tarafından sunulan bursu almaya hak kazanan öğrenciler, 2.taksit ödemelerinin tarihini merak ediyordu. İBB 2.taksit ödemelerinin tarihi açıklandı.

100 bin yeni öğrenciye burs desteği sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılında 2 taksitle 15 bin TL ödeme yapılacağı açıklanmıştı. Burs ödemelerinin ilk kısmı ocak ayında tamamlandı. İBB 2.taksit ödemelerinin tarihine yönelik açıklama geldi.

İBB 2. taksit ödemeleri için tarih belli oldu. İBB 2. taksit ödemeleri, 3 Nisan Perşembe günü başlayacak.

İBB eğitim desteği ödemeleri, öğrencilerin başvuru sürecinde verdikleri banka hesapları aracılığıyla gerçekleştiriliyor.Burs ödemesinin yatıp yatmadığını kontrol etmek isteyen öğrenciler, kullandıkları bankaların müşteri hizmetlerinden, internet bankacılığından veya mobil bankacılığından burs ödemelerinin yatıp yatmadığını kontrol edebilirler.